
Zalp
Надані на проекті послуги


Запланувати з нуля функціонал повноцінної системи ресурсозатратно і недоцільно. Ми прийняли рішення йти шляхом MVP продукту. Для цього було необхідно:

Застосована методологія

Підсумки проєкту
Отримали робочий інноваційний продукт, який автоматизує бізнес-процеси приймання замовлень, виробництва та доставки їжі
Приймає замовлення, визначає час доставки
Розподіляє замовлення між кур'єрами (замовлення розподіляються на кур'єрів з урахуванням заторів, напливу замовлень, "поломок" і "невиходів" кур'єрів, погоди тощо з мінімумом запізнень)
Розподіляє страви між цехами і кухарями
Веде маркетинг поточної клієнтської бази
Реагує на збої (поламався кур'єр, кухар пішов на перерву тощо)
Контролює ефективність на всіх етапах
Контролює своєчасну доставку, без запізнень
Здійснює збір та аналіз зворотного зв'язку (контроль якості)
Витрачено
понад 20 00 годин
Проведено
понад 1000 зустрічей
Терміни на розробку та впровадження пілотного
понад 2 роки
Показала
8-кратний ріст
Обробляє замовлень на день
понад півтори тисячі
Стала
одним із лідерів (dark kitchen) в Україні
Дивитись проект
British auto club